DËRGONI NJË EMAIL

NA TELEFONONI

+86-15502131225
20 FURNIZUESIT KRYESOR TË PESTICIDËVE TË KINËS
120 lloje produktesh ofrohen
me paketa të ndryshme

Hyni në AgroChina Chemical!

Shanghai AgroChina Chemical Co, Ltd.
Si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve për mbrojtjen e bimëve në Kinë, ne jemi të kënaqur në krijimin e kompanisë më profesionale, në shkallë më të madhe, e cila mund të ofrojë produkte me cilësi të mirë me çmim konkurrues.Vizioni ynë është të bëhemi grupi më i famshëm i mbrojtjes së bimëve në shkallë të gjerë.
Herbicidi
AgroChina është një prodhues dhe eksportues profesionist i herbicideve në Kinë, i cili merret me projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e herbicidit
Insekticidi
AgroChina është një prodhues dhe eksportues profesionist i insekticideve në Kinë, i cili merret me projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e insekticideve
Fungicide
AgroChina është një prodhues dhe eksportues profesionist i fungicideve në Kinë, i cili merret me projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e fungicideve

1972

themeluar

100+

Larmia e produktit

290+

Patenta

80+

Vendi dhe Rajoni
Furnizuesi i produkteve për mbrojtjen e bimëve
AGROCHINA KIMIKE
AgroChina Group është një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të produkteve për mbrojtjen e bimëve në Kinë.Grupi ynë zotëron fabrikën më moderne, qendrën profesionale të testimit të R & D dhe stafet e përkushtuara të shërbimit ndaj klientit jashtë shtetit.Ne kemi krijuar një grup shërbimesh për të ofruar zgjidhjen më të plotë për klientët jashtë shtetit...

Shanghai AgroKinë

Shanghai AgroChina Chemical Co, Ltd.është një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të produkteve për mbrojtjen e bimëve në Kinë.Grupi ynë zotëron fabrikën më moderne, qendrën profesionale të testimit të R & D dhe stafet e përkushtuara të shërbimit ndaj klientit jashtë shtetit.
 

Hefei AgroChina

Hefei AgroChina Chemical Industry Co, LTD.e vendosur në parkun e ekonomisë rrethore në Hefei, Provinca Anhui, mbulon një sipërfaqe prej 40 hektarësh me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 25,000 metrash katrorë dhe një investim total prej 131 milionë juanë.
 

AgroChina Biotech

E themeluar në vitin 2010, Shanghai AgroChina Biotech Co., Ltd është institucioni i parë kinez i testimit të palëve të treta i specializuar në produktet e pesticideve.Ne jemi të vendosur të jemi kompania më profesionale dhe efikase e testimit të pesticideve në Kinë.
 

Dëshironi të dini më shumë?

Sqaroni pyetjet Na telefononi tani!
Na kontaktoni

Të gjitha lajmet rreth nesh

e fundit Lajmet

Pse na zgjodhet ne !

AGROCHINA Avantazhi
Si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve për mbrojtjen e bimëve në Kinë, vizioni ynë është të bëhemi grupi më i famshëm i mbrojtjes së bimëve në shkallë të gjerë.

Ekipi profesional

Si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve për mbrojtjen e bimëve në Kinë, i cili mund të ofrojë produkte me cilësi të mirë me çmim konkurrues.

Sigurimi i Sigurisë

Produktet tona janë eksportuar në më shumë se 50 vende dhe rajone, si Azia Lindore, Afrika, Amerika e Jugut, Azia Lindore etj.

Kërkesat e personalizuara

Ofrimi i produkteve me cilësi të qëndrueshme dhe shërbimi i mirë për të optimizuar dizajnin e klientëve dhe për të zvogëluar koston inxhinierike të klientëve.

Ekipi profesional

Sigurimi i hapësirës në zhvillim për punonjësit tanë.Sigurimi i komunikimit dhe përmirësimi i shanseve për ndërmarrjet tona të zinxhirit të furnizimit.

Certifikatat e Agrochina

i Kompanisë Kualifikimi
Tel: +86-21-62526212
Wechat: 15502131225
Mob: +86-15502131225
Email: info@agrocn.com
Shtoni: Dhoma 207, No664 Xinhua Rd, Changning District, Shanghai, PRChina

Navigacion i shpejtë

i produkteve

Kodi QR

E drejta e autorit © Shanghai AgroChina Chemical Co., Ltd.Të gjitha të drejtat e rezervuara.  Harta e faqes