DËRGONI NJË EMAIL

NA TELEFONONI

+86-15502131225
Shërbimi
Shtëpi / Shërbimi

Shërbimet

Aktualisht kompania jonë ka vendosur një qendër magazinimi dhe transporti, e cila ka gjithsej 18 profesionistë dhe mbulon të gjitha lidhjet e transportit të mallrave që nga operimi, bërja e dokumenteve, paketimi dhe menaxhimi i magazinës.Ne zhvillojmë dhe përmirësojmë vazhdimisht funksionin e biznesit bazuar në mënyrën moderne të menaxhimit dhe rrjetin e avancuar të shërbimit.
Tel: +86-21-62526212
Wechat: 15502131225
Mob: +86-15502131225
Email: info@agrocn.com
Shtoni: Dhoma 207, No664 Xinhua Rd, Changning District, Shanghai, PRChina

Navigacion i shpejtë

Produktet

Kodi QR

E drejta e autorit © Shanghai AgroChina Chemical Co., Ltd.Të gjitha të drejtat e rezervuara.  Harta e faqes